Stephanie - Dialog Psykologsenter
17369
page-template-default,page,page-id-17369,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Stephanie Reiler

Jeg var ferdig utdannet psykolog i 2004 og er spesialist i klinisk psykologi med fordypning innen barn og unge. Jeg har mange års erfaring fra offentlig psykisk helsevern, primært fra spesialisthelsetjenesten, der jeg også fungerte som teamleder, men også fra kommune og tverrfaglig spesialisert rusbehandling. Fra 2015 har jeg vært virksom som privatpraktiserende psykolog.

 

Gjennom årene har jeg tatt videreutdanning i dynamisk psykoterapi med barn, ungdom og voksne samt blant annet traumebehandling (EMDR), samspillsveiledning (COS-P, Tuning into kids/ toddlers, MIM) og behandling av spiseforstyrrelser (MBT og FBT).

 

Jeg har lang erfaring med utredning og behandling av et bredt spekter psykiske lidelser som blant annet emosjonelle, relasjonelle og samspillsvansker, belastnings- og traumereaksjoner, spiseforstyrrelser, nevropsykologiske tilstander samt avhengighetsproblematikk.

 

I psykoterapi tar jeg sikte på å skape en personlig, nær og samtidig trygg og profesjonell relasjon, der vi kan utforske, sette ord på og bearbeide følelsesmessige og relasjonelle erfaringer. Dette kan gi økt aksept av egne reaksjoner, så vel som økt frihet til å forholde seg hensiktsmessig til aktuell situasjon.

 

Jeg tar imot individer (barn, ungdom, voksne), par, foreldre og familier. Med røtter både fra Østlandet og kontinentet tilbyr jeg terapi også på engelsk og tysk.

 

Ta gjerne kontakt via telefon eller mail!

Stephanie Reiler

Psykolog, spesialist i klinisk psykologi

991 06 530