Otto - Dialog Psykologsenter
16615
page-template-default,page,page-id-16615,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Merk!

Otto Vevatne er sykemeldt på ubestemt tid. Ta kontakt med en av oss ved Dialog psykologsenter direkte eller via senterets fellesmail ved behov.

Otto Vevatne

Jeg har arbeidet med psykoterapi av både voksne, unge voksne og ungdommer. Min arbeidsform er individualpsykoterapi, men i arbeid med ungdommer ønsker jeg også et nært samspill med foreldre/foresatte. Jeg er utdannet psykolog i 1979 og ble godkjent som spesialist i klinisk psykologi i 1986. Etter det har jeg arbeidet som privatpraktiserende i Stavanger med unntak av noen perioder som fagansvarlig ved ulike institusjoner. For tiden er jeg kun tilknyttet en institusjon.

 

ARBEIDSFORM

Psykodynamisk terapi

Jeg arbeider ut fra en psykodynamisk menneskeforståelse. Det betyr at den livssituasjonen, og de livsopplevelsene vi har i dag er preget av de hendelser og opplevelser vi har hatt opp gjennom livet. Vår barndom og oppvekst legger grunnlaget for hvordan vi håndterer våre liv, og våre senere erfaringer forsterker eller svekker de livsmønstre vi ervervet oss i oppveksten.

 

Samtalen

I psykoterapi snakker vi om nåtiden, men i nåtiden finnes alltid våre erfaringer fra fortiden og våre forventninger til framtiden, på godt og vondt. Samtalene foregår med en hyppighet av 1t. pr. uke og vi avtaler hvor lenge det er rimelig å gå etter noen timer. Dette gjør vi for at terapien skal ha en begynnelse og en slutt. Du kan selvfølgelig slutte når du vil eller vi kan forlenge avtalen dersom det er nødvendig.

 

Kroppsreaksjoner

Våre erfaringer setter seg også ofte i kroppen i form av spenninger som kan være både smertefulle og ubehagelig. Noen ganger arbeider vi derfor direkte med kroppen gjennom å bli kjent med kroppens reaksjoner på angsten og uroen.

Otto Vevatne

Psykolog, spesialist i klinisk psykologi