Mari - Dialog Psykologsenter
16629
page-template-default,page,page-id-16629,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Merk!

Mari er i svangerskapspermisjon ut våren 2024 og er tilbake sommeren 2024.

Mari Helgevold

For å tørre og utforske oss selv, trenger vi å føle oss forstått og akseptert. Vi trenger noen som lytter, som bryr seg, som tåler oss, helt inn i det vondeste. Jeg ønsker at du som kommer til meg, opplever at våre samtaler er et trygt rom – et rom hvor du blir tydeligere for deg selv. Når vi blir tydeligere for oss selv, blir også endring mulig.

 

Jeg tar imot alle som ønsker en form for endring eller hjelp til å bli bedre kjent med seg selv. Symptomene kan være angst, uro eller depresjon, skyldfølelse, mindreverdighetsfølelse, skam eller lav selvfølelse. Mange kan oppsøke psykolog etter kriser eller store livsomveltinger, andre opplever at de har blitt stående fast i destruktive (tanke-/følelses-/handlings-) mønstre over lengre tid, kanskje gjennom store deler av livet. Noen ganger kan følelser som sinne eller tristhet kjennes så overveldende at det tar alt ditt fokus og hindrer deg i sunn livsutfoldelse. Dette er det mulig å gjøre noe med.

 

Mitt hovedfokus er å hjelpe deg til å bli bedre kjent med følelser og eventuelle blokkeringer. For meg er terapi den endringsprosess som oppstår når klient og terapeut jobber sammen mot å se det som tidligere har virket tåkete eller uklart. Jeg er opptatt av å møte deg der du er og tilstreber å jobbe i det tempo som passer deg.
Jeg er engasjert og interessert. Mitt ønske er at du skal få maksimalt ut av hver time og vil jobbe mot å ha et høyt fokus i timene. Dersom jeg opplever at du vil ha bedre nytte av noe annet enn det jeg kan tilby, vil jeg raskt gi hjelp til å finne frem i alternative andre offentlige og private helsetilbud.

 

Jeg er utdannet ved Universitetet i Oslo og ble autorisert psykolog i 2013. Jeg ble spesialist i klinisk voksenpsykologi i mars 2019 og ferdigstiller dobbelspesialisering i 2020,med fordypning i Intensiv psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP). Jeg har bred klinisk erfaring fra både kommune- og spesialisthelsetjeneste i arbeid med barn, ungdom og voksne,- både individuelt, i grupper, med familiesystem og i par. Jeg er sertifisert som PREP veileder, som er et samlivskurs for å bedre kommunikasjon i parforholdet.

 

Jeg tilbyr terapi også på engelsk.

 

Les mer om ISTDP: http://istdp.no/n-istdp/om-istdp/

Mari Helgevold

Psykolog, spesialist i klinisk psykologi