Lars - Dialog Psykologsenter
16621
page-template-default,page,page-id-16621,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Lars Fredrik Høiby

Jeg har arbeidet som psykolog siden 2008 og har lang erfaring fra barne- og ungdomsfeltet. De senere årene har jeg hovedsakelig arbeidet med ungdom og unge voksne. Dette har gitt meg rikelig anledning til å tilegne meg kunnskap om – og forståelse for et bredt spekter av psykiske plager og relasjonelle vansker.

 

Jeg har min faglige forankring i den humanistiske tradisjonen og forstår mennesket som grunnleggende relasjonelt. Hele livet igjennom former vi vår forståelse av oss selv i møte med våre omgivelser. I det direkte arbeidet vil jeg ofte ta utgangspunkt i en kognitiv tilnærming, hvor vi fokuserer på situasjonen her og nå og utforsker ulike sammenhenger mellom erfaringer, tanker og følelser. Jeg mener videre at det er en sterk sammenheng mellom opplevd stress og kroppslige reaksjoner. Jeg tror endring begynner med forståelse av hvordan våre erfaringer former vår måte å forholde oss til oss selv og andre på.

 

Jeg har mye erfaring med veiledning av foreldre og fagpersonell og tilbyr også dette.

Lars Fredrik Høiby

Psykolog, spesialist i klinisk psykologi