Jenny - Dialog Psykologsenter
16584
page-template-default,page,page-id-16584,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Jenny Linn Torgersen

Jeg har arbeidet som psykolog siden 2005, og er spesialist i klinisk psykologi med fordypning innen barn og unge. Med mange års erfaring fra offentlig psykisk helsevern har jeg bred kompetanse på behandling av et stort spekter av ulike lidelser som depresjon, angst, tvang, spiseforstyrrelser og relasjonelle vansker.

 

Jeg tilbyr individualterapi med både barn, ungdom og voksne. I arbeid med barn og unge vil foreldrene i de fleste tilfeller være del av behandlingen. Jeg tilbyr også parterapi, foreldreveiledning og familieterapi. Behandlingen kan variere og ha kortere og lengre varighet, avhengig av problemstillingen og egne ønsker.

 

Jeg har bred erfaring med veiledning av fagpersonell, og tilbyr dette individuelt og i gruppe.

 

Den som søker hjelp, er ofte fortvilet og har allerede forsøkt en rekke andre måter å løse vanskene sine på. Mitt overordnet mål i terapi er å styrke håpet om og troen på at du kan leve livet ditt og takle vanskeligheter. I samarbeid finner vi frem til mål og måter du kan endre følelser, vaner, selvbilde eller din relasjon til andre på.

 

Trygghet er nødvendig for å kunne utforske og være nysgjerrig på følelser og egne handlingsmønster. Jeg arbeider ut fra en forståelse om at relasjonen er det bærende elementet i en terapiprosess. Det å bli lyttet til og forstått, at vansker kan deles og reflekteres rundt, er essensielt i mitt arbeid. Vi mennesker er forskjellige, og tilnærmingen må alltid tilpasses den enkelte. Din livshistorie, bakgrunnshistorie og måte å forstå deg selv og andre, vil være viktig for hva som blir fokus i vårt arbeid.

 

Du er velkommen til å ta kontakt via mail eller mobil.

Jenny Linn Torgersen

Psykolog, spesialist i klinisk psykologi