Inger-Katrine - Dialog Psykologsenter
17562
page-template-default,page,page-id-17562,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Inger-Katrine Engø

Jeg tilbyr samtaler og terapi for voksne, knyttet til belastninger og kriser i livet. Du kan få hjelp med stress, søvnvansker, utbrenthet, fatigue ved fysisk sykdom, sorg, angst, depresjon, relasjonsvansker, bearbeiding av traumer, samt bruk av alkohol, medikamenter eller andre stoffer. Noen har behov for litt “sorteringshjelp” i en vanskelig situasjon, andre for mer langvarig terapi.

 

Jeg er opptatt av å skape trygghet og tillit, som lar oss ha en åpen dialog om det som er viktig for at du skal få det bedre. Våre erfaringer påvirker hvordan vi har det i livet og hvordan vi blir som personer. I terapi er vi gjensidig avhengig av hverandre, for å få til endring gjennom samarbeid. Viktige tema kan være vanskelige følelser, opplevelser eller relasjoner. Indre endring av fastlåste følelser og mønstre, skjer lettest i en relasjon som støtter, forstår og utfordrer. Ofte jobber en med hvordan en kan forholde seg til, eller håndtere følelser og relasjoner på nye måter. For at du skal føle deg trygg i vår relasjon, er jeg åpen om mine tanker og følelser om det vi jobber med i terapien. For å jobbe med din historie og dine relasjonsmønstre, snakker vi om det som oppstår mellom oss i terapirelasjonen og forstår dette i lys av dine tidligere erfaringer i relasjoner. I samtaler med meg er det rom for det tunge og vanskelige, men også humor og latter.

 

Jeg er faglig engasjert og tilbyr også veiledning, undervisning og foredrag. Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen i 2014 og er spesialist i klinisk psykologi, med fordypning i rus- og avhengighetspsykologi. Jeg har mest erfaring med kompleks og sammensatt problematikk. Jeg har særskilt kompetanse på rus og avhengighet, tverrfaglig spesialisert rusbehandling, miljøterapi, psykodynamisk terapi, personlighetsproblematikk, sengepostdynamikk, deeskalerende kommunikasjon og skadereduksjon. Min erfaring har jeg fra spesialisthelsetjenesten, i tverrfaglig spesialisert rusbehandling, hvor jeg har jobbet både oppsøkende, poliklinisk, i døgnbehandling og på akuttpost.

Inger-Katrine Engø

Psykolog, spesialist i klinisk psykologi