Anna - Dialog Psykologsenter
17350
page-template-default,page,page-id-17350,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Anna Kunigunde Götz

Jeg er utdannet psykolog fra Humboldt universitetet i Berlin, og har jobbet som psykolog siden 2014 i Norge. Jeg er spesialist i psykoterapi og medlem i Norsk Psykologforening, med videreutdanning fra Institutt for Psykoterapi i Oslo.

 

Det kan være mange årsaker til at en person ønsker å komme til samtaler med en psykolog. Det kan være at man kjenner på håpløshet, og at man har forsøkt ulike måter å håndtere problemene sine. Jeg har i behandlingen et psykodynamisk utgangspunkt, som betyr at det er nettopp samtalene mellom mennesker som kan være det mest sentrale verktøyet. I samarbeid vil vi kunne finne rom for å utforske hva som kan ha ført til psykiske symptomer eller plager i livet. Som terapeut ønsker jeg å hjelpe mine pasienter med å utvikle en dypere forståelse for sitt indre liv samt sin egen forhistorie.

 

Jeg jobber kun én ettermiddag per uke. Siden tysk er mitt morsmål tilbyr jeg også behandling på tysk.

Anna Kunigunde Götz

Psykolog, spesialist i psykoterapi