Anja - Dialog Psykologsenter
17274
page-template-default,page,page-id-17274,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Anja Hansgaard

Jeg er utdannet lege fra Universitetet i Oslo, og spesialiserte meg innen psykiatri ved Stavanger Universitetssykehus. Jeg har videreutdanning innen psykodynamisk psykoterapi, og er psykoterapiveileder for leger og psykologer. Jeg har også utdanning i klinisk hypnose og kommunikasjon fra RBUP/Oslo Univ. sykehus/Nasjonal kompetansetjeneste for psykosomatiske tilstander, samt som gruppeterapeut innen mentaliseringsbasert terapi (MBT).

 

Jeg har jobbet innen offentlig psykisk helsevern siden 2007, og har nå en 20 % stilling ved SUS som psykoterapiveileder i tillegg til mitt arbeid som privatpraktiserende psykiater. Gjennom årene har jeg fått bred erfaring med behandling av ulike typer psykologiske problemer og psykiatriske tilstander, og jeg har erfaring fra arbeid ved sengepost, poliklinikk og gruppeterapi.

 

Jeg tilbyr samtaleterapi av kortere eller lengre varighet, vurderingssamtaler, samt utredning og behandling av psykiske lidelser. Noen har god nytte av medikamenter. Som lege vurderer jeg oppstart og nedtrapping av medisiner, og jeg følger opp prosessen. Samtalen vil uansett være den viktigste delen av behandlingen. Jeg driver en samtalegruppe en ettermiddag i uken; Tirsdagsgruppen. Jeg gir også undervisning, samt veiledning individuelt eller i grupper, enten med faste avtaler eller som enkeltstående oppdrag.

 

Uansett hva en strever med, er ønsket om å forstå mer av seg selv og sitt livsløp, og motet til å gjøre endringer, et godt utgangspunkt for å starte i psykoterapi.

 

Ta gjerne kontakt via mail ved spørsmål eller for å bestille time!

 

Medlem av Den norske legeforening, Norsk psykiatrisk forening og Institutt for psykoterapi.

 

Priser fra 01.01.24:
Individualkonsultasjon: 45 min., kr. 1540
Samtale sammen med partner eller pårørende: 60 min., kr. 1700
Erklæringer, attester og resepter: Kostnad ut ifra tidsbruk

Anja Hansgaard

Psykiater