Anja - Dialog Psykologsenter
17274
page-template-default,page,page-id-17274,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.8.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Anja Hansgaard

Jeg er lege fra Universitetet i Oslo, og er spesialist i psykiatri. Jeg er utdannet innen psykodynamisk psykoterapi, og kvalifiserer meg nå til å bli psykoterapiveileder.

 

Dialog er et svært viktig verktøy i menneskenes liv. Jeg ønsker å få til at samtalene med de som kommer til meg, preges av åpenhet, nysgjerrighet, respekt og tillit. Dialogen fra terapirommet kan også hjelpe ens indre dialog, som igjen kan gi økt nysgjerrighet på seg selv og andre, økt respekt for seg selv og andre, og økt selvtillit og tillit til andre.

 

Jeg har jobbet innen offentlig psykisk helsevern siden 2007, og har bred erfaring med behandling av ulike typer psykologiske problemer og psykiatriske tilstander. Jeg har erfaring fra arbeid ved sengepost, poliklinisk individualterapi og gruppeterapi. Det er viktig med trygghet og en god relasjon til terapeuten sin, uansett hvilke typer problemer man søker hjelp for, og jeg ønsker å bidra til en slik behandlingsrelasjon.

 

Uansett hva en strever med, er ønsket om å forstå mer av seg selv og sitt livsløp, og motet til å gjøre endringer, et godt utgangspunkt for å starte i psykoterapi. Jeg tilbyr psykoterapi av kortere eller lengre varighet, vurderingssamtaler, parterapi, utredning og behandling av psykiske lidelser. Jeg gir også undervisning, samt veiledning individuelt eller i grupper, enten med faste avtaler eller som enkeltstående oppdrag.

 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

 

Medlem av: Den norske legeforening, Norsk psykiatrisk forening og Institutt for psykoterapi.

Anja Hansgaard

Psykiater